Yahoo! Chat
  
Oferte speciale

Pastura Pura 50g

Pastura Pura 50g
Producător: Pricop Ionut Intreprindere Individuala
Cod produs: pastura-pura
Disponibilitate: 100
Preţ: 17RON
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist
Compară produs

Păstura, având ca şi componentă majoră polenul, are, desigur, proprietăţi asemănătoare acestuia.
Totuşi, deoarece păstura conţine şi mici cantităţi de miere şi secreţii salivare ale albinelor lucrătoare, dar mai ales pentru că marea majoritate a granulelor de polen sunt deschise , digestibilitatea păsturei este mai mare decât a polenului.
Din această cauză , din punct de vedere nutritiv , păstura este mai bună decât polenul .
Cum polenul este considerat un nutrient major, putem conclude că în cele mai multe cazuri păstura este superioară polenului. Păstura conţinând mai multă vitamina K şi acid folic decât polenul , are un efect antihemoragic mai bun.
Păstura este un polen pre-digerat, utilizat pentru hrănirea întregii colonii de albine, dar mai ales a “copiilor” albinelor (larvele). De aici putem accepta că acest extraordinar produs apicol complex poate fi administrat cu încredere şi copiilor noştri . Indicaţiile principale ale păsturii sunt în alimentaţia copiilor şi acelor persoane ce suferă de una sau de mai multe boli grave din zona tubului digestiv ( ulcere, tumori, ciroză etc.) şi ca rezultat nu pot digera corespunzător polenul.
Păstura are un gust mai acru datorită fermentaţiei specifice care are loc în fagurii cu polen; este mai bună decât polenul în toate bolile legate de ficat şi de funcţionarea lui .
În Medicina Tradiţională Chineză, gustul acru stimulează energia (Qi) a elementului “Lemn”, care ajută funcţionarea următoarelor elemente fizice şi psihice:
- ficat;
- vezicula biliară;
- muşchi (netezi, striaţi, cardiac) şi tendoane;
- ochi;
- imaginaţia, creativitatea;
- anemii, stres, reumatism
- afectiuni hepatice
- eglarea tranzitului intestinal, afectiunile de colon
Administrarea păsturii

.Păstura este polenul deschis şi transformat biochimic. Polenul are acelaşi tip de relaţie cu păstura ca laptele cu zerul sau laptele cu iaurtul. Deci, vorbind în general, păstura este mai nutritivă decât polenul şi este mai uşor de absorbit de către celulele noastre. Administrarea ei este foarte asemănătoare cu cea a polenului. Singura diferenţă posibilă este cea legată de dozaj. Pentru efecte similare, păstura este administrată în doze mai mici decât polenul.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Etichete: pastura
Powered By Miere Dobrogeana
Miere Dobrogeana © 2019