Yahoo! Chat
  
Oferte speciale

Despre Noi

Asociatia Miere Dobrogeana

Asociatia MIERE DOGROGEANA este o organizatie a apicultorilor din zona Dobrogei , infiintata in 2011 are la actual un numar de 32  apicultori.

Asociatia are ca scop asigurarea conditiilor care sa faciliteze dezvoltarea unei apiculturi profesioniste atat la nivel judetean cat si national. In urma practicarii apiculturii se pot obtine o serie de produse de valoare biologica deosebita atat pentru alimentatie , cat si pentru sanatate, cum sunt mierea, polenul, laptisorul de matca, propolisul, veninul,etc.

Prin asociere apicultorii au capatat forta dar mai ales reprezentativitate.Membrii Asociatiei Miere Dobrogeana se bazeaza in primul rand pe calitatea produselor .Abaterile de la normele de calitate ale produselor apicole sau a normelor sanitar-veterinare , atrag dupa ele si pierderea calitatii de membru.

Cu alte cuvinte calitatea de membru al Asociatiei Miere Dobrogeana este asigurata de calitatea produselor oferite !

Poate fi membru al asociatiei orice persoana juridica sau cetatean roman, care a implinita varsta de 18 ani, practica meseria de apicultor, solicita intrarea in asociatie, este de acord cu statutul acesteia, plateste cotizatia si celelalte obligatii asumate de asociatie in vederea indeplinirii scopurilor.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta adresa de mail : mieredobrogeana@yahoo.com sau la numarul de telefon:0752 127 751 .

Powered By Miere Dobrogeana
Miere Dobrogeana © 2021